Ποιος αποχώρησε από το πέμπτο live του Dancing with the stars!

02:31 17/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Γιάννης Αιβάζης είναι αυτός που αποχώρησε από το 5ο live του Dancing With The Stars.

O ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή σχολιάστηκε με αρνητικά σχόλια από τους τηλεκριτικούς συγκέντρωσε 30 βαθμούς και κούνησε το μαντίλι στο μοναδικό σόου στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι η υποψηφιότητα του Σπύρου Σούλη για αποχώρηση, ενώ στη βαθμολογία δεν ήταν προτελευταίος!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο πέμπτο live του Dancing with the stars!

Ήρθε το πρώτο 40άρι…

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν ο τελευταίος που έκλεισε το διαγωνιστικό κομμάτι! Η κριτές μπορεί να μην ενθουσιάστηκαν όπως τις προηγούμενες φορές και του έδωσαν 36 βαθμούς!


Η Λάουρα Νάργες μεταμορφώθηκε σε μια κουρδιστή κούκλα και χόρεψε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Το μεγάλο χειρόκρότημα και οι 38 βαθμοί χαροποιήσαν ιδιαίτερα τη νεαρή παρουσιάστρια!


Τα σάρωσε όλα η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον αισθησιακό της χορό συγκέντρωσε όλες τις καλές κριτικές και πήρε τους πρώτους 40 βαθμούς!

Η καλύτερη βαθμολογία της βραδιάς για τους άνδρες! Ο Κώστας Κρομμύδας κατάφερε να πάρει δύο 8άρια και να συγκεντρώσει με τον χορό του 38 βαθμούς!

O φόβος της αποχώρησης βοήθησε την Έλενα Παπαβασιλείου η οποία ήταν καταπληκτική αυτή τη φορά και πήρε την υπψηλότερη της βαθμολογία. 36 παρακαλώ!

Kαι ο Γιώργος Τσαλίκης δεν άντεξε τον πειρασμό και για πρώτη φορά χόρεψε με το πουκάμισο ανοιχτό και συγκέντρωσε 32 βαθμούς!

O επιθετικός χορός του Γιάννη Αιβάζη έπιασε τόπο ο οποίος πήρε την υψηλότερη του βαθμολογία. 30 βαθμοί για το Πάσο ντόμπλε του. ΔΕΙΤΕ τον χορό του!


H πρώτη γυναίκα που χόρεψε στο 5ο live ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία κατάφερε για πρώτη φορά να ενθουσιάσει όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής!

Ο Σπύρος Σούλης χόρεψε το πιο κλασικό πάσο ντόμπλε και πήρε 34 βαθμούς! Αν σας κάτι η μουσική να αναφέρουμε πως ακούγεται και στους τίτλους της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης. ΔΕΙΤΕ τον χορό του!

Τον χορό άνοιξε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος πήρε πολύ καλές κριτικές και συνολική βαθμολογία. ΔΕΙΤΕ τον χορό του!

Η Ζέτα παρουσιάζει τους παίκτες!

21:22 Η παρουσιάστρια μιλάει με την κριτική επιτροπή!

Στις 21:18 ξεκίνησε το 5ο κατά σειρά live του Dancing with the stars με την υπέρλαμπρη Ζέτα Μακρυπούλια να καλησπερίζει τους τηλεθεατές!


Keywords
Τυχαία Θέματα