Πληροφορίες και για τον Αρίντς συγκέντρωνε το δίκτυο κατασκόπων στη Σμύρνη

17:24 24/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με τίτλο « Οι εκθέσεις για την υγεία των Στρατηγών στα χέρια της σπείρας», η Ραντικάλ γράφει ότι προκύπτουν λεπτομέρειες σοκ από το κατηγορητήριο για τη στρατιωτική κατασκοπεία.

Η σπείρα προκύπτει ότι έχει εξασφαλίσει εκθέσεις υγείας των Στρατηγών εν αποστρατεία Ιλκέρ Μπασμπούγ και Μπεκίρ Καλιοντζού. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι προέκυψαν λεπτομέρειες που προκαλούν σοκ στο κατηγορητήριο της υπόθεσης «στρατιωτικής κατασκοπείας» που ξεκίνησε για 357 κατηγορούμενους,

εκ των οποίων οι 18 είναι προφυλακισμένοι.

Σημειώνεται ότι η σπείρα, μέσω των γυναικών που έκαναν πορνεία, είχε συγκεντρώσει στοιχεία από στιγμές ακατάλληλες του ανώτατου στρατιωτικού προσωπικού και χρησιμοποιώντας αυτές, εκβιάζοντας, εξασφάλιζε μυστικές στρατιωτικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο φάκελο με την ονομασία «Πανδώρα» που εξασφαλίστηκαν κατά τις επιχειρήσεις, η σπείρα εξασφάλιζε μέσω πορνείας στρατιωτικές πληροφορίες από στρατιωτικούς τις οποίες θα πουλούσε στην Ελλάδα, σε μια χώρα που έχει ακτή στη Μαύρη Θάλασσα, ακόμα και στο ΡΚΚ.

Ο Αντιπρόεδρος, Μπουλέντ Αρίντς, εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι συνενάγων στην υπόθεση του δικτύου στρατιωτικής κατασκοπείας.

Η αγγλόφωνη Today’s Zaman αναφέρει ότι ο Αντιπρόεδρος Αρίντς δήλωσε ότι εξετάζει τα ντοκουμέντα που κατασχέθηκαν από τις Αρχές έπειτα από την εξάρθρωση δικτύου στρατιωτικής κατασκοπείας και εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι συνενάγων στην υπόθεση καθώς φαίνεται ότι κάποια από τα ντοκουμέντα περιέχουν προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο.

Ο Αρίντς τόνισε ότι από τα δημοσιεύματα του Τύπου φαίνεται ότι ο ίδιος, όπως και ο Αντιπρόεδρος Αλί Μπαμπατζάν, είχαν καταστεί «στόχοι» του δικτύου κατασκοπείας και έπειτα από την εξέταση όλων των στοιχείων θα αποφασίσει αν θα καταστεί συνενάγων.

Keywords
Τυχαία Θέματα