Περδίκης: Θετικές οι εξελίξεις στον ενδιάμεσο, φθείρει ωστόσο η ονοματολογία

14:12 26/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για πρόοδο η οποία σημειώθηκε στη χτεσινή συνάντηση των ηγετών των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου και της Οικολογίας έκανε σήμερα λόγο ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης, σημειώνοντας ωστόσο με δυσαρέσκεια, το γεγονός ότι παρατείνεται η κατάσταση αναμονής όπως επίσης και η δημόσια χρήση και κατάχρηση) ονομάτων υποψηφίων.

«Θεωρούμε ότι αυτή η κατάσταση φθείρει την δυναμική του εγχειρήματος και μειώνει την εμβέλεια της μέσα στην κοινωνία» ανέφερε ο Βουλευτής των Οικολόγων.

Ο Γιώργος Περδίκης κατέταξε στα θετικά απορρέοντα

της χτεσινής συνάντησης, το ότι ξεκαθαρίστηκε, όπως είπε, ότι δεν θα συνεχιστούν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου και της οικολογίας με το ΑΚΕΛ ή το ΔΗΣΥ, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια του ενδιάμεσου χώρου, όπως επίσης και το ότι συμφωνήθηκε ότι η κοινή διακήρυξη των τεσσάρων κομμάτων είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά και το γεγονός ότι «επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη δέσμευση των τεσσάρων κομμάτων ότι θα καταλήξουν οι μεταξύ τους στους συνομιλίες μέχρι την 31ην Μαΐου».

Ο Βουλευτής των Οικολόγων ανέφερε πως έχοντας υπόψη τα πιο πάνω η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος συνέρχεται αύριο για να ενημερωθεί και να αποφασίσει για την περαιτέρω συμμετοχή των Οικολόγων στις συναντήσεις των τεσσάρων αρχηγών.

Δήλωσε τέλος πως το Κίνημα Οικολόγων δεν εισέρχεται στο παιχνίδι της ονοματολογίας, θεωρώντας πως «αυτό το παιχνίδι της παράθεσης και της διαρροής ονομάτων στον Τύπο φθείρει την όλη προσπάθεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα