Πεντακόσιες ογδόντα περιπτώσεις εξυπηρετεί το Κοιν. Παντοπωλείο Πάφου εβδομαδιαίως

09:17 3/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάφου εξυπηρετεί επί του παρόντος σε εβδομαδιαία βάση 580 περιπτώσεις περίπου, ενώ ενώπιον της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου υπάρχουν άλλες 160 νέες αιτήσεις που θα πρέπει να αξιολογηθούν, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Μαρία Ζαβρού.

Η κ. Ζαβρού ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείσα σχετικά, πως η Επιτροπή Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου έχει καταρτίσει σχέδιο δράσης προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ολοένα και αυξανόμενες

ανάγκες του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου της Πάφου.

Η κ. Ζαβρού ανέφερε πως μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια ήδη προγραμματίζεται η διοργάνωση μιας συναυλίας για ενίσχυση του παντοπωλείου ενώ υπάρχουν υπό σχεδιασμό και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις.

Υπάρχουν τραγικές περιπτώσεις και ανάλογες με την περίπτωση της Λάρνακας, όπως είπε η Μαρία Ζαβρού, η οποία τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος συντονισμός με τις γύρω κοινότητες.

Κάλεσε επίσης τα Κοινοτικά Συμβούλια της περιοχής να αναπτύξουν παρόμοιες δράσεις προκειμένου να βοηθηθεί το Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα