Πάφος: Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο κατάστημα πώλησης ελαστικών αυτοκινήτων

16:12 19/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με τη συνδρομή ελικοπτέρου της Δημοκρατίας, δέκα πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενός πυροσβεστικού οχήματος του Ταμείου Θήρας και της κοινότητας Μεσόγης, κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι σε παρακείμενο χωράφι με ελαστικά. Από την πυρκαγιά κινδύνεψε να καεί και κατάστημα πώλησης ελαστικών αφού περικυκλώθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία κινδύνεψαν επίσης παρακείμενες κατοικίες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την πυρκαγιά δεν καταστράφηκε μέρος του καταστήματος όπως αρχικά είχε υπολογιστεί. Όπως

ανέφερε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η σύγχυση αυτή προκλήθηκε λόγω του καπνού από τα καμένα ελαστικά. «Η φωτιά είχε περικυκλώσει το κατάστημα και έφθασε μέχρι την κύρια είσοδο του καταστήματος», πρόσθεσε.

Από τη φωτιά προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή αφού σύννεφα μαύρου καπνού σκεπάζουν την περιοχή εδώ και αρκετή ώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών οδοποιίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης του κεντρικού δρόμου Μεσόγης, φλόγες από εύφλεκτα υλικά έφθασαν στα παλαιά ελαστικά που βρίσκονταν στο διπλανό χωράφι του συνεργείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος, Κατασβέστηκε,pafos, katasvestike