Οι λόγοι της παραίτησης Δημητριάδη

23:02 10/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους προβάλλει σε γραπτή δήλωσή του ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης, αναφέροντας ότι υπέβαλε την παραίτησή του με ανάμεικτα συναισθήματα

«Είναι με ανάμεικτα συναισθήματα που έχω υποβάλει την παραίτησή μου από τη θέση του Διοικητή της ΚΤΚ για κυρίως προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους», αναφέρει στη δήλωση που εξέδωσε η Κεντρική Τράπεζα

αργά το βράδυ της Δευτέρας.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου είχα μαζί μου μια παραδειγματική διευθυντική ομάδα και προσωπικό τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την στήριξη και τη δουλειά τους. Ήταν προνόμιο να υπηρετήσω την ΚΤΚ από τη θέση του Διοικητή», αναφέρει ο κ. Δημητριάδης.

Προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του οι ενέργειες του είχαν πάντοτε στόχο τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης και της σταθερότητας στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και πάντα ενεργούσα για το καλό του τόπου.

« Εύχομαι στην ΚΤΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Κύπρος σύντομα θα αποκαταστήσει την οικονομική της ισχύ», καταλήγει στη δήλωσή του ο Διοικητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα