Όταν οι καλές προθέσεις έχουν άσχημα αποτελέσματα

07:49 9/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μειώσατε το μέγεθος των μερίδων που καταναλώνετε, αγοράζετε προϊόντα μόνο χαμηλά σε λιπαρά, εγκαταλείψατε την ελεύθερη μέρα του σαββατοκύριακου και παρ’ όλα αυτά δε χάνετε βάρος! Θέλετε να μάθετε γιατί; Ανακαλύψτε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που σαμποτάρουν τη δίαιτά σας!

Τρώτε κουάκερ για πρωινό ή παίρνετε ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα για σνακ στη δουλειά; Τότε ανήκετε σ’ εκείνη την κατηγορία

ανθρώπων που έχουν υιοθετήσει κάποιες υγιεινές διατροφικές συνήθειες στην προσπάθειά σας να κάνετε τη διατροφή σας πιο ισορροπημένη. Αλλά αν το βάρος σας εξακολουθεί να ανεβαίνει, είναι γιατί όλες αυτές οι καλές προθέσεις που έχετε προσθέτοντας υγιεινές επιλογές στη διατροφή σας στην πραγματικότητα σαμποτάρουν τα σχέδιά σας χωρίς καν να το καταλαβαίνετε.

Όπως λένε και οι διατροφολόγοι, το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούμε να τρώμε μεγάλες μερίδες από τα «καλά» φαγητά. Κι όμως και αυτά τα φαγητά έχουν θερμίδες και μάλιστα ικανές να μας κάνουν να βάλουμε επιπλέον βάρος. Από την άλλη αποκλείοντας τροφές ή κάνοντας τη δίαιτά σας πολύ περιορισμένη σε επιλογές, επίσης μπορεί να σας οδηγήσει στην αποτυχία.

Τι να κάνετε; Σίγουρα δεν είναι η λύση να σταματήσετε να τρώτε υγιεινά! Διαβάστε ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει να αποφεύγετε και κάντε τη διατροφή σας σύμμαχο για την καλή υγεία και ….

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα