Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ Κυβέρνησης και Τρόικας

20:07 9/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας της Κυβέρνησης με τους επικεφαλής της Τρόικας, και αυτή τη στιγμή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προβαίνει σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους αναφορικά με τη συνάντηση.

Στη διαπραγματευτική ομάδα της Κυβέρνησης συμμετείχαν οι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Βάσος Σιαρλή και Σωτηρούλα Χαραλάμπους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας

της Τρόικας είναι οι Μάρτεν Φέρβεϊ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ και Φίλιπ Ρότερ της ΕΚΤ.

Στις 5 το απόγευμα μετέβη στο Υπουργείο Οικονομικών και η Γενική Ελέγκτρια της Δημοκρατίας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, για να συμμετάσχει στη σύσκεψη με την Τρόικα.

Στο μεταξύ, αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη της διαπραγματευτικής ομάδας της Κυβέρνησης με τους επικεφαλής της Τρόικας, στην οποία θα συμμετέχει και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανικός Δημητριάδης. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 στο Υπουργείο Οικονομικών και θα συζητηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, όλα τα θέματα συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Προηγουμένως, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στις 9 το πρωί στην Κεντρική Τράπεζα τεχνοκρατικές ομάδες της ΚΤ και της Τρόικας θα συζητήσουν τα θέματα του συνεργατισμού και των διαγνωστικών ελέγχων που διενεργεί ο οίκος Pimco.

Keywords
Τυχαία Θέματα