Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Προέδρου-αρχηγών κομμάτων στο Προεδρικό

15:00 21/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο Προεδρικό των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ενημέρωσή τους αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Οι ηγεσίες των κομμάτων ενημερώθηκαν για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα και για το γεγονός ότι υπάρχουν και συγκλίσεις και αποκλίσεις μεταξύ των απόψεων Κυβέρνησης – Τρόικας.

Όπως δήλωσαν εξερχόμενοι από το Προεδρικό

Μέγαρο οι πολιτικοί αρχηγοί, αναμένουν γραπτώς τα σημεία στα οποία υπάρχουν οι διαφωνίες και συμφωνίες προκειμένου να τοποθετηθούν ολοκληρωμένα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης και η ΓΓ του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ιωάννα Παναγιώτου.

Από κυβερνητικής πλευράς, στη σύσκεψη υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας, συμμετείχαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Τίτος Χριστοφίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλα Χαραλάμπους και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Πατσαλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα