Ολοκληρώθηκαν τα εκλογικά επαρχιακά συνέδρια του ΚΕΕ

19:37 24/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

O Φαΐζ Σουτζιούογλου εκλέγηκε χθες, χωρίς ανθυποψήφιο, πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) στην κατεχόμενη Λευκωσία, αφού στο πρόσωπό του συναίνεσαν Κιουτσιούκ και Κασίφ .

Σύμφωνα με την Κίπρις, με την πραγματοποίηση και αυτού του επαρχιακού εκλογικού συνεδρίου έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τοπικά εκλογικά συνέδρια του ΚΕΕ και απομένει τώρα το εκλογικό συνέδριο στις 21 Οκτωβρίου, με υποψηφίους τον «πρωθυπουργό» και νυν πρόεδρο του κόμματος, Ιρσέν Κουτσιούκ και τον πρώην “υπουργό υγείας”

και «βουλευτή», Αχμέτ Κασίφ.

Ο κ. Σουτζιούογλου ανέφερε ότι τα μέλη του νέου εκτελεστικού γραφείου της επαρχιακής επιτροπής του κόμματος στην Λευκωσία θα αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν στο εκλογικό συνέδριο. Ο κ. Κασίφ, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, κατηγόρησε τον κ. Κουτσιούκ ότι ασκεί πίεση σε όλους, λόγω του ότι φοβάται ότι δεν θα κερδίσει στο εκλογικό συνέδριο, χαρακτηρίζοντάς τον πανικοβλημένο. Λόγω του πανικού του, είπε, ο Ιρσέν Κιουτσιούκ καταπιέζει αρκετούς γραφειοκράτες του ψευδοκράτους ή τους έχει παύσει από τα καθήκοντά τους.

Στην δική του ομιλία του ο κ. Κουτσιούκ ανταπέδωσε τα πυρά στον κ. Κασίφ, λέγοντας ότι ποτέ δεν καταδίκασε τους αντιπάλους του και εξέφρασε την πίστη ότι στις 21 Οκτωβρίου θα επανεκλεγεί πρόεδρος του ΚΕΕ. Επανέλαβε ότι στόχος είναι οι «εκλογές» του 2014 και η επανεκλογή του ΚΕΕ στην «εξουσία» του ψευδοκράτους.

Keywords
Τυχαία Θέματα