Ολοκληρώνονται οι εργασίες Συνεδρίου των Ροταριανών στην Κύπρο

11:45 6/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το μεσημέρι το 77ο Συνέδριο της Περιφέρειας 2450 του Διεθνούς Ρόταρυ, το οποίο πραγματοποιείται από την περασμένη Πέμπτη, στο ξενοδοχείο “Grant Resort” Λεμεσού.

Κατά το κλείσιμο του συνεδρίου, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των διοργανωτών, ο Κυβερνήτης Κεβόρκ Μαχτεσιάν θα απονείμει τα καθιερωμένα ετήσια βραβεία της Περιφέρειας στους Ομίλους που διακρίθηκαν για την ανθρωπιστική δράση και λειτουργία τους.

Το Συνέδριο έχει θέμα “Ένα υγιές

περιβάλλον σε μιαν ειρηνική κοινωνία”, διοργανώνεται από το κυπριακό Ρόταρυ και προεδρεύεται απο τον Κύπριο Κυβερνήτη της Περιφέρειας, Κεβόρκ Μαχτεσιάν.

Στο Συνέδριο συζητούνται διεθνή θέματα και αλλά που αφορούν αυτήν την περίοδο την Κύπρο, όπως η οικονομία και το φυσικό αέριο.

Συμμετέχουν 850 περίπου Ροταριανοί μέλη της περιφέρειας 2450 από δέκα χώρες (Αίγυπτος, Αρμενία, Γεωργία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία, Κύπρος, Λίβανος, Μπαχρέιν, Παλαιστίνη, Σουδάν).

Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου της Περιφέρειας 2450 έγινε στο “Μόντε Καπούτο” το βράδυ της Πέμπτης με καλωσόρισμα από τον Κυβερνήτη Μαχτεσιάν, χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο του Προέδρου Τανάκα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα