Ολα τα θέματα που συζητούνται με την Τρόικα, συζήτησε με την ΚΤ ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ

19:23 19/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στα μέτρα για την οικονομία και στα ζητήματα των τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων των μη εξυπηρετούμενων δανείων, τα οποία συζητούνται στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων Κύπρου και Τρόικας, επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχε την Τρίτη ο Διοικητής και αξιωματούχοι της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤ) με τον Ολλανδό Μέννο Σνελ, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο

(μαζί με ομάδα χωρών) στην εκτελεστική επιτροπή του ΔΝΤ.

Αρμόδια πηγή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έθεσε τις απόψεις του για διάφορα θέματα και κυρίως στα μέτρα για την οικονομία και στα ζητήματα των τραπεζών, τα οποία συζητούνται μεταξύ Υπουργείου Οικονομικών και Τρόικας.

Τέθηκαν όλα τα θέματα που συζητούνται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης με την Τρόικα, ανέφερε η πηγή στο ΚΥΠΕ. Επίσης, συζητήθηκαν εσωτερικά θέματα της ΚΤ.

Ερωτηθείς κατά πόσον ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ έθεσε τις απόψεις του και στο ποια δάνεια θα πρέπει να θεωρούνται ως μη εξυπηρετούμενα, η ίδια πηγή επανέλαβε ότι ο κ. Σνελ έθεσε “όλα τα θέματα”.

Ο Ολλανδός επισκέφτηκε την Κύπρο στο πλαίσιο των πρώτων επισκέψεων που πραγματοποιεί στα κράτη που εκπροσωπεί στο ΔΝΤ από την ημέρα ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως εκπρόσωπος ομάδας κρατών μελών του ΔΝΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα