Οικολόγοι :Τάσσονται εναντίον της αποδέσμευσης του κονδυλίου για αγορά λιμουζίνας στον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας

16:45 27/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμμετείχε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, που συζήτησε το θέμα που αφορούσε την αποδέσμευση του κονδυλίου για αγορά λιμουζίνας στον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Χριστόφια.

Σε δήλωσή του ανάφερε ότι το ευχάριστο είναι ότι όλα τα κόμματα αναγνώρισαν ότι υπάρχει θέμα για τον περιορισμό ή και την κατάργηση των απαράδεκτων και προκλητικών δικαιωμάτων που έχουν νυν και πρώην αξιωματούχοι. Πρόσθεσε ότι αποφασίστηκε ότι πολύ σύντομα θα συζητηθεί η πρόταση νόμου των Οικολόγων για κατάργηση

των απαράδεκτων προνομίων που απολαμβάνουν οι πρώην και νυν αξιωματούχοι.

Παρόλα αυτά τόσο ο ΔΗΣΥ όσο και το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι θα ψηφίσουν την αποδέσμευση του συγκεκριμένου κονδυλίου παρά το γεγονός ότι αποδέχτηκαν την έκκληση του Δημοκρατικού Κόμματος για ολιγοήμερη αναβολή.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών τάσσεται εναντίον της αποδέσμευσης του συγκεκριμένου κονδυλίου, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Όταν οι πολίτες δεινοπαθούν κάτω από την πίεση των δυσβάσταχτων μέτρων του μνημονίου είναι απαράδεκτο η βουλή να ψηφίζει υπέρ προνομίων για τους πολιτικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα