Οι περιπτεριούχοι Στροβόλου καλούν το Δήμαρχο να αποσύρει τις αγωγές

16:05 29/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Σύνδεσμος Καταστημάτων Διαρκούς Εξυπηρέτησης καλεί τον Δήμαρχο Στροβόλου Σάββα Ηλιοφώτου να αποσύρει σήμερα και όχι μετά τις εκλογές, όλες τις αγωγές εναντίον των μελών του.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Δήμαρχος Στροβόλου «αφού κινήθηκε νομικά εναντίον όλων των περιπτέρων και καταστημάτων διαρκούς εξυπηρέτησης στο Στρόβολο, υπόσχεται τώρα -μέσω άρθρου του που δημοσιεύτηκε στον ημερήσιο Τύπο- ότι ‘έχει την καλή διάθεση’, μετά τις δημοτικές εκλογές,

να συναντηθεί με έναν προς έναν τους περιπτερούχους, με τους οποίους να δει την περίπτωσή τους ξεχωριστά, και να συμφωνήσει μαζί τους ένα χρονοδιάγραμμα συμμόρφωσής τους με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τρόπο που να επηρεάσει όσο γίνεται λιγότερο την ομαλή μετάβασή τους από την παρανομία στη νομιμότητα».

Ο Σύνδεσμος αναφέρει δεν τον ικανοποιεί η υπόσχεση αυτή γιατί δίνεται 20 ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

«Καλούμε τον κ. Ηλιοφώτου, εάν είναι ειλικρινής η πρόθεσή του για διάλογο με κάθε περιπτερούχο ξεχωριστά, με στόχο την άρση των όποιων παρατυπιών ή παρανομιών με τρόπο που να μην κινδυνεύει η βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεών μας, να αποσύρει σήμερα -όχι μετά τις εκλογές- όλες τις αγωγές εναντίον των μελών μας. Σε διαφορετική περίπτωση, έχουμε κάθε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι η υπόσχεσή του είναι απλώς ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει στην προσπάθειά του για επανεκλογή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα