Οι Οικολόγοι Λάρνακας ενημέρωσαν τον Υπ. Ενέργειας ‘για καταπάτηση’ γης

20:04 5/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ενημέρωσε τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργο Λακκοτρύπη σχετικά με “παράνομη καταπάτηση” τεμαχίου γης στη Λάρνακα, ιδιοκτήτης του οποίου είναι το Υπουργείο Ενέργειας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κινήματος, ο Επαρχιακός Γραμματέας Οικολόγων Λάρνακας Χαράλαμπος Ηρακλέους ενημέρωσε τον κ. Λακκοτρύπη σχετικά με “την παράνομη καταπάτηση, από την εταιρεία λεωφορείων ΖΗΝΩΝ,

τεμαχίου γης στην περιοχή Παμπούλα στη Λάρνακα, όπου ιδιοκτήτης είναι το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού”.

Μεταξύ άλλων, προστίθεται στην ανακοίνωση, εκτός από τη σχετική αλληλογραφία και των ενεργειών της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λάρνακας, στην επιστολή γίνεται αναφορά στο ότι αυτή η ενέργεια της εταιρείας ΖΗΝΩΝ υποβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο ποιότητας της ζωής των πολιτών που ζουν στη συγκεκριμένη περιοχή. “Οι αρνητικές επιπτώσεις από την ύπαρξη αυτού του παράνομου σταθμού λεωφορείων σε κατοικημένη περιοχή, επηρεάζει πολύ αρνητικά τους κατοίκους της περιοχής αφού καθημερινά αναπνέουν σκόνες και καυσαέρια. Επίσης είναι θύματα μεγάλης ηχορύπανσης από τις μηχανές των λεωφορείων καθ` όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας”, αναφέρεται.

Η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών εκδόθηκε με αφορμή την εκδήλωση «Διάλογος με τους πολίτες», την οποία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λάρνακας και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού στη δημοτική πινακοθήκη Λάρνακας και στην οποία “η Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας συμμετείχε μαζικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα