Οι δύσκολες ώρες της Ευδοκίας και του Γιώργου Ρουμελιώτη- «Έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη τους μητέρα

15:13 6/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η αγαπημένη ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες ζει ίσως τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της. Ο λόγος είναι ότι «έχασε» την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Ο αδελφός της και γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Ρουμελιώτης με μια πολύ συγκινητική αλλά και γεμάτη οργή  ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα, τη Βασούλα.

Αρκεί μια στιγμη ν αλλάξει την ζωη μας για παντα.

Πολλές στιγμές σημαδεύουν την πορεία μας αλλα μια, μόνο μια, την αλλάζει ξαφνικά για παντα! Μεσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Θεός ; κάποιος θεός ; καποια ανώτερη δυναμη ; το καρμα ; Ολοι σ υνωμοτουν και παίρνουν μια πολυ σκληρή απόφαση! Άδικη! Αδιανόητη για να την συλλάβει ο ανθρώπινος νους… Τους συγγραφείς ομως του σεναρίου της ζωής μας δεν τους γνωρίζω, δεν κατανοώ τα κριτήρια των αποφάσεων τους, δεν πιστεύω στην μοίρα αλλα είμαι σίγουρος πια οτι δεν την οριζω, παρα στο ελάχιστο…
Υπάρχουν ομως άνθρωποι που πραγματικα ορίζουν την μοίρα των συνανθρώπων τους, συνειδητά η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ.
Ίσως να ειναι ηλίθιοι, ίσως άχρηστοι, ισως απλα κακοι σε οτι επιλέγουν να καταπιαστουν, σιγουρα ομως ειναι εγκληματίες…
Μπορω να δεχθώ, εστω και δυσκολα, την συνωμοσία του σύμπαντος που κρινει τις ζωες μας, όχι ομως την συνωμοσία των ηλιθιων που στερούν την ελπίδα των ανθρωπων.
Είμαι υποχρεωμένος να τους σταματήσω με όλες μου τις δυνάμεις!
Τωρα προεχει να αποχαιρέτησω οτι πολυτιμότερο είχα, περήφανα, με δυναμη ψυχής, της δικής της ψυχής που θα μείνει αθανατη.
Άλλωστε η ιδια επέλεξε να να μείνει ανάμεσα μας, προσφέροντας ζωη με την ζωη της.
Επέλεξε να δωσει ελπίδα σε ανθρωπους που δεν γνώρισε ποτε της, την ελπίδα που της στέρησαν μια χούφτα ηλίθιοι, τους οποίους ομως εγω δεν συγχωρώ.
Αντίο Βασουλα μου….

 

Φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της γνωστής ηθοποιού, στην οποία τη συνοδεύει ο αδελφός της και η μητέρα της. Διακρίνεται το σχόλιο του Γιώργου με το οποίο αποκαλεί τη μητέρα και την αδελφή του «οι γυναίκες της ζωής μου».

Ήδη πολλοί φίλοι του δημοσιογράφου και της ηθοποιού τους εκφράζουν τη λύπη και τη συμπάρασταση τους, για την απώλεια τους.   Θερμά συλληπητήρια και  από εμάς και να ευχηθούμε κουράγιο τη δύσκολη αυτή ώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα