Ο Θεατρολόγος, Χρίστος Γεωργίου, Διευθυντής του Κυπριακού Κέντρου Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου

18:03 20/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τον θεατρολόγο Χρίστο Γεωργίου διόρισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου ως τον νέο Εκτελεστικό Διευθυντή του Κέντρου, στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, μετά από προκήρυξη της θέσης.

Ο νέος Εκτελεστικός Διευθυντής αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Οκτωβρίου 2013 για τριετή θητεία και αντικαθιστά τον Νεόφυτο Νεοφύτου, ο οποίος διετέλεσε Εκτελεστικός Διευθυντής του ΚΚΔΙΘ για εννέα συνεχή χρόνια και είναι ιδρυτικό μέλος του ΚΚΔΙΘ και μέλος του Δ.Σ. από το 1977.

Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΚΚΔΙΘ.

Ο Θεατρολόγος Χρίστος Γεωργίου «γεννήθηκε στη Λευκωσία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος μεταπτυχιακού διπλώματος Θεατρικών Σπουδών στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Υπήρξε μέλος της τριμελούς κριτικής επιτροπής (στην κατηγορία Αρχαίου Ελληνικού Δράματος) στους 22ους Παγκύπριους Αγώνες Σχολικού Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη, μέλος της τριμελούς κριτικής επιτροπής της Α΄ Φάσης και μέλος της πενταμελούς διευρυμένης κριτικής επιτροπής της Β΄ – Τελικής Φάσης, στο 23ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και μέλος της Κριτικής Επιτροπής Βραβείων Θεάτρου ΘΟΚ, για τις περιόδους 2011-2012 και 2012-2013, για την καλύτερη παράσταση Παιδικής/Εφηβικής Σκηνής.

Είναι μέλος του Κυπριακού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου από το 2008.

Keywords
Τυχαία Θέματα