Συμπλοκές ΜΑΤ με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ - Φώτο και βίντεο

Tweet Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας - στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας- εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν εργαζόμενοι της βιομηχανίας με τις οικογένειές τους, μαζί με βουλευτές, αυτοδιοικητικούς και φορείς της Λοκρίδας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης κινητοποίησης, επιχείρησαν να κλείσουν την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα. Στη 1 παρά 20 οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό για δεκαπέντε λεπτά και αμέσως ο επικεφαλής των ΜΑΤ
έδωσε εντολή στις 6 διμοιρίες που ήταν στο σημείο να απωθήσουν τους διαδηλωτές με ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου- λάμψης.

Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα, με τα ΜΑΤ να επιτίθονται στους συγκεντρωμένους οι οποίοι ανταπέδωσαν πετώντας πέτρες. Σημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, ενώ έγιναν και πολλές συλλήψεις. Αποκαλυπτικό το video του Star Κεντρικής Ελλάδας με την Ιωάννα Καραγιάννη και τον Δημήτρη Κουκογιάννη που βρέθηκαν στο κέντρο των επεισοδίων στην προσπάθειά τους να καταγράψουν τα γεγονότα, με συνέπεια να κινδυνεύσουν και οι ίδιοι. .

Αυγή- lamiareport.gr - lamiastar.gr

Tags: Λάρκοαστυνομίασυμπλοκές Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα