Ο Σταύρος Μαλάς δηλώνει ότι είναι ο μόνος που έχει καθαρές θέσεις στο Κυπριακό

21:35 28/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι είναι ο μόνος που εμμένει σε καθαρές θέσεις στο Κυπριακό, αναφέροντας ότι ο μεν Γιώργος Λιλλήκας τοποθετείται στο Κυπριακό με πατριωτισμό πολυτελείας και ο δε Νίκος Αναστασιάδης τοποθετείται με ερμαφρόδιτες πολιτικές. Προσερχόμενος προς το ΡΙΚ για τη διακαναλική αναφέροντας ότι το Κυπριακό

βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, διατύπωσε τη θέση ότι αυτοί που διεκδικούν την προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να βγαίνουν μπροστά στο λαό και να του δίνουν ελπίδα και προοπτική.

«Οι υπερφίαλες τοποθετήσεις και οι πατριωτισμοί πολυτελείας έχουν αδικήσει τον κυπριακό λαό και στο παρελθόν και δυστυχώς εάν επικρατήσουν θα συνεχίσουν να τον αδικούν», συνέχισε αναφέροντας ότι «από την άλλη οι ερμαφρόδιτες πολιτικές, οι πολιτικές με προοπτική το άγνωστο. Οι ασαφείς πολιτικές, οι πολιτικές που διαμορφώνονται ελέω προεκλογικών σκοπιμοτήτων επίσης δεν θα είναι προς όφελος του κυπριακού λαού».

Ο κ. Μαλάς είπε ότι κατέρχεται στις εκλογές με πολύ- πολύ ξεκάθαρες ρεαλιστικές, αλλά και υλοποιήσιμες θέσεις σε σχέση με το Κυπριακό.

«Είμαι ο μόνος που εμμένω σε πολύ καθαρές θέσεις, ο μόνος που έχω προτείνει λύση του Κυπριακού και διασύνδεση με το φυσικό αέριο, έτσι που να μας δίνεται η προοπτική για στρατηγικές συμμαχίες από τη μια, αλλά και εξασφάλιση μιας οικονομικά βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, αλλά και στη βάση αρχών», είπε προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να εκπέμπει αυτό το πολύ ξεκάθαρο πολιτικό λόγο γιατί ο κυπριακός λαός αναμένει προοπτική, αναμένει ελπίδα, αναμένει από τους πολιτικούς να το λύσουν το Κυπριακό, αντί να το θάψουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα