Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει αύριο στην Κύπρο

09:39 16/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης διακόπτει την παραμονή του στη Σρι Λάνκα και αναχωρεί σήμερα για την Κύπρο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέφερε σήμερα τα θλιβερά νέα για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής

Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη προς τους ηγέτες χωρών μελών της Κοινοπολιτείας, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των εργασιών της Συνόδου της Κοινοπολιτείας, στη Σρι Λάνκα.

Σε παρέμβαση του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε, επίσης, τη Γραμματεία και τα μέλη της Συνόδου για το γεγονός ότι διακόπτει την παραμονή του στη Σρι Λάνκα και αναχωρεί σήμερα για την Κύπρο, ύστερα από τα θλιβερά νέα του θανάτου ενός ιστορικού ηγέτη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εκ μέρους της Συνόδου και του ιδίου προσωπικά, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοπολιτείας Kamalesh Sharma εξέφρασε συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και κάνοντας ειδική μνεία εξήρε το έργο του Γλαύκου Κληρίδη, ως ηγέτης χώρας μέλους της Κοινοπολιτείας με πολύτιμη προσφορά και στο διεθνή Οργανισμό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο αύριο το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα