Ο ΔΗΣΥ επικύρωσε χθες βράδυ τις πρόνοιες της συμφωνίας με το ΔΗΚΟ

10:07 13/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Ανώτατο Συμβούλιο του Δημοκρατικού Συναγερμού επικύρωσε χθες βράδυ τις πρόνοιες της συμφωνίας με το Δημοκρατικό Κόμμα για τις προεδρικές εκλογές.

Σε ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης άσκησε σκληρή κριτική κατά της οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης και του ΑΚΕΛ.
Ο

Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι η κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει, πόσο πιεστικές είναι οι περιστάσεις και πόσο εντατική πρέπει να είναι η κοινή προσπάθεια για απελευθέρωση και ενθάρρυνση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου.

Η Κυβέρνηση, πρόσθεσε, υιοθετεί μία απλουστευμένη λογιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική, στην οποία απουσιάζει η όποια αναπτυξιακή διάσταση.

Με κύριο γνώμονα να ικανοποιήσουν τις πρόσκαιρες εισπρακτικές ανάγκες του κράτους, συνέχισε, προσφεύγουν στην υπέρ-φορολόγηση, νομίζοντας πως έτσι λύνουν το πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό, τόνισε, το επιτείνουν και το χειροτερεύουν.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι την ώρα που θέλει να φορολογήσει τον πλούτο, προ μερικών μηνών στα μέτρα ανάπτυξης που πρότεινε ήταν και η απαλλαγή από το ΦΠΑ όσων θα αγοράσουν κότερα ή ιδιωτικά αεροπλάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα