Ο Χάρι επέστρεψε και τώρα…

14:52 23/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σάλο προκάλεσε η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών του Χάρι ο οποίος φαίνεται ότι ξεσάλωσε στις διακοπές του στο Λας Βέγκας προκαλώντας απανωτά… εγκεφαλικά στο Παλάτι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κάρολος έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να εμποδίσουν τη δημοσίευση των ντροπιαστικών φωτογραφιών του μικρότερου γιου του σε οποιοδήποτε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, διαφορετικά θα λάμβανε νομική δράση

εναντίον τους.

Σύμφωνα, πάντως, με το ίδιο δημοσίευμα, ο Χάρι δεν φαίνεται να πτοείται καθώς όπως είπε ένας φίλος του ”αισθάνεται πολύ αισιόδοξος”.

Ο Harry προσγειώθηκε στο Χίθροου στις 4 το απόγευμα χθες κι αν και υπήρχαν εικασίες ότι θα τον έσερναν μέχρι τη Σκωτία για να απολογηθεί τόσο στη γιαγιά του όσο και στον πατέρα του που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, πηγές ανέφεραν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση γι’ αυτό.

Ωστόσο, σίγουρα αναμένεται τόσο ο ίδιος όσο και οι σωματοφύλακές του της Σκότλαντ Γκαρντ θα λογοδοτήσουν για το πώς βρέθηκε να γλεντά γυμνός παρέα με αρκετές κοπέλες και επετράπη να τον φωτογραφήσουν ή και να το τραβήξουν και βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα