Ο Bruce Springsteen στην καμπάνια του Ομπάμα

08:42 18/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο αστέρας της ροκ Μπρους Σπρινγκστιν θα συμμετάσχει, όπως ανακοίνωσε, στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος με αντίπαλο το Ρεπουμπλικάνο Μιτ Ρόμνει, διεκδικεί επανεκλογή στην Προεδρία των ΗΠΑ.

«Ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι η καλύτερη μας επιλογή επειδή έχει ένα όραμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα μέρος όπου όλοι είμαστε σε αυτό μαζί», δηλώνει ο Σπρίνγκστιν σε ανακοίνωσή

του. «Βιώνουμε ακόμα πολύ δύσκολους καιρούς, αλλά η δικαιοσύνη, η ισότητα και η πραγματική ελευθερία δεν είναι πάντα ένα κύμα που τρέχει. Είναι πιο συχνά μια αργή πορεία, ίντσα με ίντσα, μέρα μετά από μια μακρά μέρα. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα αισθάνεται αυτές τις μέρες στο πετσί του και έχει τη δύναμη να τα ζήσει μαζί μας και να μας οδηγήσει σε μια χώρα όπου κανένας δεν σε πιέζει και κανένας δεν πηγαίνει μόνος», αναφέρει ο ροκ αστέρας.

Ο Σπρίνγκστιν θα συμμετάσχει, σύμφωνα με το επιτελείο Ομπάμα, σε μια συγκέντρωση στην Αϊόβα, μιας εκ των πολιτειών που αναμένεται να κρίνουν τις εκλογές.

Ο Σπρίνγκστιν προστίθεται σε ένα κατάλογο άλλων αστέρων που δημόσια υποστηρίζουν την επανεκλογή Ομπάμα, όπως ο ράπερ Jay-Z, η ηθοποιός Εβα Λονγκόρια κ.ά. Ο αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ τυγχάνει της υποστήριξης του ηθοποιού Τσακ Νόρρις και του ροκ καλλιτέχνη Κιτ Ροκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα