Ν.Παπαδόπουλος vs Υπουργός Εσωτερικών για την απόρριψη 13 θέσεων εκπροσώπων τύπου

20:06 20/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Απάντηση στην επίθεση του Υπουργού Εσωτερικών κατά της Βουλής των Αντιπροσώπων

Ο Υπουργός Εσωτερικών σήμερα εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον της βουλής των Αντιπροσώπων γιατί αυτή δεν αποδέχθηκε το αίτημα της Κυβέρνησης να αυξήσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων κατά 13 πρόσωπα, καθώς δεν ενέκρινε τον διορισμό των 13 νέων εκπροσώπων τύπου για σκοπούς της Ευρωπαϊκής Προεδρίας.

Καταρχήν οφείλει, κατά την άποψη μου, να μας εξηγήσει

ο Υπουργός Οικονομικών γιατί δεν μπορεί η Κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια να βρει 13 προσοντούχους ανθρώπους μέσα στους 71.000 δημόσιους υπαλλήλους για να εκτελέσουν χρέη εκπροσώπων τύπου κατά την περίοδο της ευρωπαϊκής προεδρίας.

Πρέπει όμως να μας εξηγήσει επίσης ο Υπουργός Οικονομικών γιατί χρειαζόμαστε 13 νέους εκπροσώπους τύπου, οι οποίοι θα προσληφθούν με συνοπτικές και παράτυπες διαδικασίες, τη στιγμή που ήδη υπάρχουν 7 διορισμένοι εκπρόσωποι τύπου σε 7 από τα 11 Υπουργεία του Κράτους.

Αν αυτοί δεν είναι προσοντούχοι και ικανοί να εκτελέσουν αυτά τα καθήκοντα, κατά τα λεγόμενα του κ. Υπουργού, τότε γιατί τους εργοδοτεί το Κράτος;

Πάντως είναι αξιοπερίεργο το ότι δεν βρήκε να πει λέξη ο Υπουργός Οικονομικών για το γεγονός ότι θα μειωθούν το 2012 κατά 19% οι αναπτυξιακές δαπάνες του προϋπολογισμού, λόγω της χρεοκοπίας στην οποία μας έχει οδηγήσει η οικονομική διαχείριση του ΑΚΕΛ, ενώ πνέει τα μένεα γιατί δεν θα μπορέσουν οι υπουργοί του ΑΚΕΛ να εργοδοτήσουν με συνοπτικές και παράτυπες διαδικασίες 13 άτομα.

Αυτό τον πείραξε…

Keywords
Τυχαία Θέματα