ΓΓ ΑΚΕΛ: Ευχή μας οι εξελίξεις στην Ελλάδα να μην επηρεάσουν χειρότερα την Κύπρο

13:42 17/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού εξέφρασε σήμερα την ευχή να μην υπάρξουν εξελίξεις στην Ελλάδα, οι οποίες θα επηρεάσουν ακόμα χειρότερα την Κύπρο και ευχήθηκε η νέα κυβέρνηση στη χώρα να καταφέρει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που υπάρχουν.

“Θέλω να εκφράσω

τη λύπη μου γιατί καταβλήθηκε μια προσπάθεια από εξωγενείς παράγοντες ώστε να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα” είπε και πρόσθεσε πως “όποτε επιχειρήθηκε κάτι τέτοιο έφερνε το αντίθετο αποτέλεσμα. Και αυτό θα έπρεπε να διδάξει πάρα πολλά σε όποιους προσπάθησαν να παρέμβουν σ` αυτές τις εκλογές”.

Η δική μας η ευχή, όσον αφορά τον ελληνικό λαό, συνέχισε, “είναι να βγει ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας σταθερής κυβέρνησης και να δημιουργηθούν εκείνες οι προϋποθέσεις που οι κυβερνώντες την Ελλάδα να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις πάρα πολλές δυσκολίες και ο ελληνικός λαός επιτέλους να καταφέρει να μπει σε μια ανοδική πορεία, να δημιουργηθούν προοπτικές για καλύτερο μέλλον”.

Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, είπε, “η ευχή μας είναι να μην υπάρξουν εξελίξεις οι οποίες θα μας επηρεάσουν ακόμα χειρότερα. Θεωρώ ότι θα πρέπει τα ελληνικά πολιτικά κόμματα όταν αποφασίζουν για το πώς θα χειριστούν τα διάφορα ζητήματα να επιμετρούν και το πως θα επηρεαστεί μαζί με άλλες χώρες βέβαια, και η Κύπρος”.

Keywords
Τυχαία Θέματα