Νέα ηχηρή αποχώρηση από το Μες Στην Καλή Χαρά με καρφιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

17:23 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

“Είναι αλλοπρόσαλλος άνθρωπος, μια κοπελίτσα που θέλει να πάρει θέση. Παίρνει τη θέση της με πλάτες αλλουνού”…

Μετά την Ευαγγελία Αραβανή, την αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα και τον σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια, ήρθε η σειρά και της μαγείρισσας Ιωάννας Τσολομίτη να δηλώσει την αποχώρησή της από την εκπομπή. Η ίδια αναφέρει στην Espresso ότι ο λόγος της αποχώρησής της ήταν μια ατυχία που είχε με το μαγαζί της: “Τον Νοέμβριο κάηκε το μαγαζί μου στο Γκάζι και πέρασα πολύ δύσκολους μήνες, τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά.
Τότε είχα πει στην αρχισυντάκτριά μου πως ήθελα να σταματήσω, αλλά με έπεισε να μείνω. Είμαι πέντε χρόνια στην εκπομπή και τώρα θέλω να ξεκουραστώ”.

Η Ιωάννα Τσολομίτη μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες της, πλην ενός… Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η μαγείρισσα λέει στην εφημερίδα: “Με την Κωνσταντίνα οι σχέσεις μου ήταν ουδέτερες. Είναι αλλοπρόσαλλος άνθρωπος, μια κοπελίτσα που θέλει να πάρει θέση. Μακάρι να τα καταφέρει. Παίρνει τη θέση της αυτή τη στιγμή με πλάτες αλλουνού. Λυπάμαι γιατί μια κοπέλα στην ηλικία της θα έπρεπε να κοιτάει με τον δικό της αγώνα και με τιμιότητα να κάνει πράγματα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα