Μόνο με Μαλά αποτρέπονται οι ιδιωτικοποιήσεις, λέει η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

18:43 18/2/2013 - Πηγή: OnlyCY


Ο Γκεργκ Ασμουσεν της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας διαψεύδει την “εσωτερική προπαγάνδα” για τις ιδιωτικοποιήσεις και μας λέει ότι ο προηγούμενος Πρόεδρος τις απέρριπτε, δηλώνει η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ σε ανακοίνωση. Καλεί ταυτόχρονα τους εργαζόμενους “να επιλέξουν τη γνήσια φωνή αντίστασης κατά των ιδιωτικοποιήσεων και να αγωνιστούν για την αποτροπή τους ψηφίζοντας τον Σταύρο Μαλά”.
“Η Ε.Κ.Τ. είναι ένα από τα τρία μέλη που αποτελούν την Τρόικα

και ο Γεργκ Άσμουσεν μας λέει, διαψεύδοντας μ’ αυτό τον τρόπο την εσωτερική προπαγάνδα στην Κύπρο, ότι ο προηγούμενος Πρόεδρος απέρριπτε τις ιδιωτικοποιήσεις και γνωρίζει ταυτόχρονα ότι ένας εκ των υποψηφίων τις αποδέχεται. Δεν υπολογίζει όμως ότι για να εκλεγεί χρειάζεται να τον ψηφίσουν οι Κύπριοι πολίτες”, αναφέρεται.

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στους Ημικρατικούς Οργανισμούς είναι αυτοί που επηρεάζονται άμεσα και θα δεχτούν τις συνέπειες των ιδιωτικοποιήσεων, προσθέτοντας ότι “η ψήφος αυτών των εργαζομένων θα είναι καθοριστική στην εκλογή Προέδρου”.
Στην ανακοίνωση επισυνάπτεται και η είδηση που μετέδωσε σήμερα το ΚΥΠΕ στις 07:19 πμ για τις δηλώσεις Ασμουσεν και τις αναφορές του για τις ιδιωτικοποιήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα