Μητσόπουλος: Ισχυρή εντολή για αλλαγή τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

19:22 24/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ισχυρή εντολή για αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και έξοδο της πατρίδας από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, χαρακτήρισε ο Τάσος Μητσόπουλος το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του στο επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι η ροή των αποτελεσμάτων επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα σημαντικότατο προβάδισμα, μια ισχυρή εντολή για αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και έξοδο της

πατρίδας μας από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.

Επανέλαβε ότι υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση του κ. Αναστασιάδη για συγκρότηση Κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Το σημαντικό, είπε, είναι την επόμενη μέρα να βρεθούμε «όλοι μαζί χέρι με χέρι να δώσουμε τη μάχη».

Ερωτηθείς ποιο μήνυμα θα στείλει στην πρώτη του δήλωση ο κ. Αναστασιάδης, είπε ότι θα είναι μήνυμα ενότητας και επανέλαβε ότι υπάρχει πρόταση για συγκρότηση κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που αποτελεί τον άξονα και τον πυρήνα της πολιτικής του για το αύριο.

«Πρέπει να διαχειριστούμε τα μεγάλα αδιέξοδα που έχουμε μπροστά μας», είπε ο κ. Μητσόπουλος. Πρόσθεσε ότι το δεύτερο μήνυμα που θα στείλει ο κ. Αναστασιάδης είναι ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της Κύπρου, να δώσουμε τη μάχη για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις απαιτώντας από τους εταίρους μας να σταθούν αλληλέγγυοι».

Πρόσθεσε ότι η μάχη για αποκατάσταση της οικονομικής ευρωστίας της Κύπρου θα ενισχύσει το πολιτικό οπλοστάσιο του τόπου.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι η πρόταση για κυβέρνηση εθνικής απευθύνεται προς όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που συμμερίζονται το όραμα για μεταρρύθμιση της κοινωνίας της οικονομίας και του κράτους

Keywords
Τυχαία Θέματα