Μήνυμα τρομοκρατίας θέλουν να στείλουν με τις έρευνες για τις διαρροές στην ΚΤ δηλώνει ο Αβ. Νεοφύτου

16:45 26/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι αστυνομικές έρευνες για τη διαρροή εγγράφων από την Κεντρική Τράπεζα επιδιώκουν να στείλουν ένα μήνυμα τρομοκρατίας, όπως δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ερωτηθείς, στο περιθώριο σημερινής εκδήλωσης της Γυναικείας Οργάνωσης του ΔΗΣΥ Λευκωσίας, σχετικώς με τις έρευνες της Αστυνομίας για τη διαρροή διαβαθμισμένων εγγράφων από εργαζόμενο στην Κεντρική Τράπεζα και κατά

πόσον ο ίδιος θεωρεί ότι οι έρευνες στρέφονται ή όχι προς την ορθή κατεύθυνση, ο κ. Νεοφύτου δήλωσε πως “αυτές είναι έρευνες που θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα τρομοκρατίας”.
“Έρευνες”, συνέχισε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, “πρέπει να γίνουν, για να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους έφεραν την κυπριακή οικονομία ένα βήμα πριν την οικονομική χρεωκοπία”.

“Φυσικά”, είπε ο κ. Νεοφύτου, “αυτή η Πολιτεία, θεσμοί ανεξάρτητοι, έχοντας κάθε δικαίωμα, προτίμησαν έρευνες για τη διαρροή πληροφορίας, που ήταν σωτήρια για τον τόπο και την οικονομία του τόπου, διότι λήφθηκε υπ` όψη και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και την κυπριακή Πολιτεία και αγνοούμε ότι πρέπει, οπωσδήποτε, να γίνουν έρευνες για όλους τους υπαίτιους που μας έφεραν εδώ όπου μας έφεραν “.

Keywords
Τυχαία Θέματα