“Μιχάλη τέλειωσέ το, ΔΕΝ αντέχω άλλο”: ΚΟΛΑΣΗ με Κουϊνέλη – Αδάμου! Τα “πήρε” άσχημα η Ήβη με τον κριτή του The Voice!!! (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

12:07 12/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Λέτε πάνω που φανέρωσε επιτέλους τον έρωτά του να βρεθεί μόνος; Ο Μιχάλης Κουινέλης είναι ζευγάρι με την Ήβη Αδάμου, αλλά τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι η σχέση τους κρέμεται από μια κλωστή. Αιτία; Τα σχόλια που κάνουν οι άλλοι coaches για την αδυναμία του Μιχάλη στις… πιτσιρίκες.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, οι ατάκες ειδικά της Δέσποινας Βανδή και κατά δεύτερο λόγο του Ρέμου έχουν ενοχλήσει αφάνταστα την Κύπρια τραγουδίστρια η οποία ζήτησε από τον αγαπημένο της να σταματήσει επιτέλους αυτό το αστείο από όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μάλιστα οι

κακές γλώσσες λένε ότι παραλίγο το θέμα να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, αφού τα σύννεφα στη σχέση τους ήταν έντονα, αλλά τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση στο κέντρο όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης κι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο. Βέβαια αν συνεχιστούν τα αστειάκια στον Μιχάλη κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι.

Keywords
Τυχαία Θέματα