Μετάθεση Μιχάλη Κατσουνωτού

12:11 8/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Μιχάλης Κατσουνωτός μετατίθεται από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας στη θέση Υπεύθυνου Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού με ισχύ από τις 9 Ιανουαρίου 2012.

Με αφορμή την πιο πάνω μετάθεση, ο κ. Κατσουνωτός προέβηκε στην πιο κάτω γραπτή δήλωση:

“Με αφορμή τη μετάθεσή μου από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Αστυνομίας, με ισχύ από τις 09 Ιανουαρίου, 2012, επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τις ολόψυχες και

θερμές ευχαριστίες μου προς όλους τους ιδιοκτήτες, διευθυντές και λειτουργούς των ηλεκτρονικών και έντυπων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για την αγαστή, ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε τα τρία σχεδόν τελευταία χρόνια, υπό την ιδιότητά μου ως Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου.

Μετατίθεμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου, ότι εκπλήρωσα στο μέτρο του δυνατού και εφικτού, το καθήκον που μου εμπιστεύτηκε η Υπηρεσία, υπερασπιζόμενος το Αστυνομικό Σώμα στη βάση των αρχών της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και της αντικειμενικότητας. Επεδίωξα πρωτίστως να ικανοποιήσω το δικαίωμα πληροφόρησης του κοινού, μέσα από την έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετήσω και τις πολλαπλές ανάγκες των Μ.Μ.Ε.

Κλείνοντας, δεσμεύομαι από τα νέα μου καθήκοντα ως Υπεύθυνου Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, να συνεχίσω την προσφορά των αδιάλειπτων υπηρεσιών προς την κοινωνία των πολιτών για την οποία η Υπηρεσία με έχει τάξει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα