Μετά τα Χριστούγεννα επιλέγεται ο οίκος που θα αναλύσει τη μεθοδολογία της Pimco

17:47 21/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας παραπέμπεται η επιλογή του διεθνούς συμβουλευτικού οίκου που θα αναλάβει να αναλύσει την μεθοδολογία που ακολουθεί η Pimco για να καταλήξει στο ύψος των κεφαλαιακών αναγκών των κυπριακών τραπεζών και συνεργατικών ιδρυμάτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι προσφορές

που κατέθεσαν έξι διεθνείς συμβουλευτικοί οίκοι, που επιδιώκουν να αναλάβουν την όλη εργασία, βρίσκονται ακόμη στο στάδιο αξιολόγησης τους από τη Συντονιστική Επιτροπή που παρακολουθεί την έρευνα της Pimco και η οποία απαρτίζεται από αντιπροσώπους των κυπριακών Αρχών και της Τρόικας. Ως εκ τούτου η επιλογή του οίκου παραπέμπεται πλέον για την ερχόμενη εβδομάδα και, συγκεκριμένα, κατά τη τηλεδιάσκεψη των μελών της Επιτροπής στις 27 Δεκεμβρίου, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.

Από τον οίκο που θα αναλάβει την εργασία θα ζητηθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να παρουσιάσει την ανάλυση του οπωσδήποτε πριν τις 15 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να παραδώσει η Pimco την τελική έκθεση της για το ύψος των κεφαλαιακών αναγκών του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα