Με νέο δημόσιο νηπιαγωγείο την επόμενη χρονιά η Χλώρακα

08:13 16/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με νέο δημόσιο νηπιαγωγείο θα ξεκινήσει η επόμενη εκπαιδευτική χρονιά για τη κοινότητα της Χλώρακας. Το κόστος του έργου θα ανέλθει περίπου στις 300 χιλιάδες ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί με κονδύλια του Υπουργείου Παιδείας. Τα έργα ξεκινούν εντός των ημερών δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας Κλεόβουλος Παπακώστας

Σύμφωνα με τον κ. Παπακώστα, το νηπιαγωγείο θα ανεγερθεί στην περιοχή Μέλανος σε τεμάχιο έκτασης 1.100 περίπου τετραγωνικών μέτρων που γειτνιάζει με χώρο πρασίνου και που παραχώρησε για τον σκοπό αυτό το κοινοτικό συμβούλιο.

Ο κ Παπακώστας σε δηλώσεις του

είπε ότι η κοινότητα θα αποκτήσει πλέον ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο, αποτελούμενο από τρεις αίθουσες με προδιαγραφές που καλύπτουν όπως είπε τις ανάγκες της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας, αναβαθμίζοντας παράλληλα και την περιοχή.

Ο κοινοτάρχης Χλώρακας είπε επίσης πως το υφιστάμενο νηπιαγωγείο της Χλώρακας που εξυπηρετεί και την γειτονική κοινότητα Λέμπας παρουσιάζει προβλήματα αφού με την αύξηση των μαθητών ο χώρος των παιδιών για παιχνίδι είναι πολύ περιορισμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα