Με επεισόδια σημαδεύτηκε ο αγώνας πετόσφαιρας γυναικών Απόλλωνα – Γαλατάσαράι

11:06 9/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Με επεισόδια σημαδεύτηκε ο χθεσινοβραδινός αγώνας πετόσφαιρας γυναικών μεταξύ των ομάδων του Απόλλωνα Λεμεσού και της Γαλατάσαράι Τουρκίας, που διεξήχθη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, σημειώθηκε ένταση στην κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του Απόλλωνα, όταν ομάδα οπαδών εισήλθε στα αποχωρητήρια του γηπέδου και προκάλεσε ζημιές, ενώ παράλληλα έριξαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, 28χρονος κάτοικος Λεμεσού, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια,

λίγο πριν την λήξη του αγώνα, σημειώθηκε και πάλι ένταση στην κερκίδα των οπαδών του Απόλλωνα. Τα μέλη της Αστυνομίας, που είχαν την ευθύνη για την αστυνόμευση του αγώνα αντέδρασαν δυναμικά, με αποτέλεσμα την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο.

Ένταση σημειώθηκε και εκτός του γηπέδου, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκλήθηκαν ζημιές στον ανεμοθώρακα ενός αυτοκινήτου.

Αναφορικά με τον 28χρονο που είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτός οδηγήθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα