Μαλάς: Χαιρετίζει με ικανοποίηση το αποτέλεσμα του συνεδρίου του ΑΚΕΛ

17:57 21/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς, με γραπτή δήλωσή του χαιρέτισε με ικανοποίηση το αποτέλεσμα του σημερινού έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου του ΑΚΕΛ.

“Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα το γεγονός οτι ένα κόμμα του οποίου η προσφορά προς την πατρίδα και το λαό μας υπήρξε αδιαμφησβήτητα μεγάλη εισηγείται την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας”, ανέφερε

ο κ. Μαλάς.

Την ίδια ώρα, όμως, πρόσθεσε, αποτελεί και ύψιστη ευθύνη την οποία καλούμαστε όλοι μαζί να αναλάβουμε ενώνοντας τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο τόπος.

“Θέλω να επαναλάβω ότι τούτη την ώρα δεν πρέπει να πολιτευτούμε με μεγάλες κουβέντες. Η χώρα μας χρειάζεται ριζοσπαστικές αλλαγές έτσι ώστε να μπορέσουμε να κτίσουμε εκείνο το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και θα απαντά σε όλα τα κεφαλαιώδη ζητήματα”, ανέφερε.

Πρόσθεσε πως οι αποφάσεις του θα ανακοινωθούν στο σύντομο μέλλον. Οπωσδήποτε, σήμερα, έχει γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα με την απόφαση του ΑΚΕΛ, ανέφερε.

Είπε πως νιώθει ταυτόχρονα την ανάγκη να απευθυνθεί και σε άλλες όμορες δυνάμεις με στόχο τη δημιουργία μίας ευρύτερης κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας. Ενός ισχυρού μετώπου που θα προωθήσει ενναλλακτικές και προοδευτικές λύσεις για αντιμετώπιση των προκλήσεων του σήμερα και του αύριο, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα