Ληστεία διερευνά η Αστυνομία στην Κάτω Πάφο

13:22 3/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Στη διερεύνηση των διαφορών που μπορεί να είχαν τρία πρόσωπα ρουμανικής καταγωγής με 23χρονο Σύριο προχωρά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης ληστείας και πράξης με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαπή.

Το περιστατικό συνέβηκε στη μία σήμερα το πρωί, είπε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαπής, «όταν τρία πρόσωπα που είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια εισήλθαν στην κατοικία 23χρονου που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο,

αφού προηγουμένως παραβίασαν παράθυρο».

Στη συνέχεια, οι δράστες έκλεψαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και εγκατέλειψαν την κατοικία.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή στην οικία βρισκόταν ο 23χρονος μαζί με τη σύζυγο του και δύο φίλες της συζύγου του.

Όταν ο 23χρονος τους αντιλήφθηκε, προσπάθησε να τους ακολουθήσει με στόχο να τους ακινητοποιήσει.

Τα τρία πρόσωπα, συνέχισε ο κ. Τσαπής, «κατάφεραν και μπήκαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησαν προς τον 23χρονο και τον κτύπησαν με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του ποδιού».

Μετά την ενημέρωση της αστυνομίας, μέλη της Δύναμης μετέβηκαν στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 37 χρόνων τα οποία συνελήφθησαν.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα, αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, και έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται .

Ο 23χρονος μετέβη στο Γ.Ν. Πάφου και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε. Η αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις της για να διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν τα τρία πρόσωπα σ’ αυτή την ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα