Λαέρτης Βασιλείου: Ο σκηνοθέτης, που είχε ανεβάσει το Corpus Cristi, αποχώρησε από την εκπομπή της Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ!

17:14 26/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο σκηνοθέτης, ο Λαέρτης Βασιλείου, που είχε ανεβάσει το Corpus Cristi στο "Χυτήριο" ήταν στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου!Ο σκηνοθέτης παρότρυνε στους πολιτικούς να ζητήσουν "συγγνώμη" για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, για το 30% της ανεργίας, για τις πάνω από τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες. Και ο σκηνοθέτης την ώρα που μιλούσε απευθυνόμενος στους κυρίους, που ήταν στο πανελ της εκπομπής «αυτό είναι φασισμός που με κοιτάτε έκπληκτοι κύριοι»... Η Άννα Μπουσούκου του είπε
«Θέλετε να κάνουμε διάλογο;» Όμως δεν άκουγε τίποτε, δεν είχε πειστροφή!Ο σκηνοθέτης δεν άκουγε τίποτα γιατί δεν είχε επιστροφή στο ακουστικό του, όμως γενικότερα δεν είχε τη διάθεση για...διάλογο και η δημοσιογράφος τόνισε: «ας κρατήσουμε τη συζήτηση σ' ένα επίπεδο». Ο κύριος Βασιλείου δεν ήθελε να κάνει διάλογο, έβγαλε το μικρόφωνο και έφυγε, ενώ η Άννα είπε: «Όποιος δεν θέλει να κάνει διάλογο, δεν είναι ευπρόσδεκτος στην εκπομπή»!
Keywords
Τυχαία Θέματα