Κρίσιμα 2χρονο κοριτσάκι από τροχαίο – Διασωληνωμένοι δύο εργάτες

16:13 11/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένα κοριτσάκι δύο χρόνων από τη Ρουμανία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε η θεία του 28 χρόνων, με συνοδηγό τη μητέρα του 22 χρόνων και με επιβάτες μία έγκυο γυναίκα 24 χρόνων και ένα άνδρα, όλοι από τη Ρουμανία, ανέκοψε την πορεία αυτοκινήτου στη Λεωφόρο Ελλάδας στην Αραδίππου και συγκρούστηκε μαζί του πλαγιομετωπικά.

Εξάλλου ένας Βούλγαρος 24 χρόνων και ένας Ρουμάνος 40 χρόνων νοσηλεύονται διασωληνομένοι

σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όταν ο κάδος ανυψωτικού μηχανήματος στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να πέσουν στο δρόμο και να κτυπήσουν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι  σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 11.45 το πρωί «33χρονος ελληνοκύπριος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Αραδίππου, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγείτο από 28χρονη. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο της 28χρονης  ήταν μία 22χρονη ενώ στο πίσω μέρος του οχήματος κάθονταν ένα κοριτσάκι δύο χρόνων, μια έγκυος κοπέλα και ένας άνδρας».

Φαίνεται ότι «η 28χρονη έβγαινε από πλάγιο δρόμο με αποτέλεσμα να ανακόψει την ελεύθερη πορεία του 33χρονου. Από τη σύγκρουση η οποία ήταν σφοδρή τραυματίστηκαν κρίσιμα η οδηγός και η συνοδηγός του αυτοκινήτου, ενώ το δίχρονο κοριτσάκι λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Η έγκυος κοπέλα 24 χρόνων και ο άνδρας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με ελαφρά τραύματα. Η 22χρονη συνοδηγός είναι αδελφή της 28χρονης οδηγού και μητέρα του δίχρονου κοριτσιού.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι «σήμερα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, 45χρονος από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης οδηγούσε ανυψωτικό μηχάνημα και στο κάδο του βρίσκονταν δύο άλλα άτομα, ηλικίας 24 και 40 ετών επίσης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και προσπαθούσαν να επικαλύψουν αλουμινένια πάνελ σε υποστατικό που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου».

Σε κάποιο σημείο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία «φαίνεται ότι ο 45χρονος προσπάθησε να οδηγήσει το μηχάνημα σε ανηφορικό σημείο του δρόμου, μετατοπίστηκε το βάρος του μηχανήματος με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει ο κάδος και να κτυπήσουν τα δύο άτομα που βρίσκονταν σ’ αυτόν. Οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα