ΚΟΛΑΣΗ με Ελένη – Λάτσιο: “Κάνεις τον ΜΑΓΚΑ με τα δικά μου λεφτά”!!! Η Ελένη πήρε το… όπλο της και απειλεί τον Λάτσιο!

12:12 5/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ελένη έτοιμη για ρελάνς. Η δικαστική διαμάχη της με τον Λάτσιο παίρνει φωτιά μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις της.

«Κάνει το μάγκα με τα δικά μου λεφτά. Όσα λέει ότι έχει πληρώσει εκείνος, έχουν βγει από τη δική μου τσέπη». Η Ελένη… οπλίζει και «πυροβολεί» τον Γιάννη Λάτσιο, δίνοντας πλέον νέα διάσταση στο δικαστικό θρίλερ της δεκαετίας και αποδεικνύοντας ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε… χιλιοστό πίσω στον πόλεμο με τον πρώην σύζυγό της.

Η βασίλισσα της ελληνικής

τηλεόρασης περνά στην αντεπίθεση, αποφασισμένη όχι μόνο να μην πληρώσει ούτε ευρώ από τα 1.600.000 που ζητάει ο Λάτσιος, αλλά και να τελειώσει μια και καλή υπέρ της το… παιχνίδι. Πώς θα το πετύχει αυτό; Παίζοντας φουλ επίθεση με στοιχεία που θεωρεί ότι θα προκαλέσουν σάλο.

Το «YES!» πρώτο σας αποκάλυψε με ντοκουμέντα όλη την αλήθεια και το παρασκήνιο για τη δικαστική διαμάχη του άλλοτε πιο λαμπερού ζευγαριού της ελληνικής showbiz. Και σήμερα -πάλι με ντοκουμέντα- προκαλεί νέο σεισμό. Αποκαλύπτει ποιος είναι ο κρυφός άσος που ισχυρίζεται ότι έχει στο μανίκι της η Ελένη, η οποία ρίχνει βόμβα και θεωρεί ότι θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή στη συγκλονιστική υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα