Κλοπή τράπεζας για ερασιτέχνες στη Λεμεσό

12:40 3/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 11.30 μ.μ. χθες, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από πολίτη, ότι ενώ βρισκόταν σε υποκατάστημα Τράπεζας στη Λεμεσό για ανάληψη χρημάτων από αυτόματη ταμειακή μηχανή, άκουσε ύποπτους θορύβους να προέρχονται από το πίσω μέρος της Τράπεζας.

Μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, αντιλήφθηκαν δύο πρόσωπα να εξέρχονται από διπλανό κτίριο και να εγκαταλείπουν τη σκηνή τρέχοντας και αφού τους καταδίωξαν, έγινε

κατορθωτή η ανακοπή του ενός, ηλικίας 31 ετών.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 31χρονο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα κλειδί τύπου κάβουρας υδραυλικού και ένα φανάρι και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία που διαμένει ο 31χρονος σε χωριό της Λεμεσού, εντοπίστηκε 33χρονος, ο οποίος επίσης συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Οι δύο ύποπτοι ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχονται τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, μαζί με τρίτο πρόσωπο, για το οποίο γίνονται έρευνες προς εντοπισμό του.

Ο 33χρονος υπέδειξε στα μέλη της Αστυνομίας, σημείο σε παρακείμενο χωράφι κοντά στην κατοικία, όπου είχε πατάξει τα εργαλεία τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει για να πετύχουν είσοδο στην Τράπεζα. Εκεί εντοπίστηκαν μια βαριοπούλα, ένα λιβέρι, ένα ηλεκτρικό σμιρίλιο, μία κουκούλα και ένα ζευγάρι πλαστικά γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

The post Κλοπή τράπεζας για ερασιτέχνες στη Λεμεσό appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα