Κατσουρίδης: Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα στο β’ γύρο

20:34 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια μάχη στο δεύτερο γύρο των εκλογών, που μπορεί να είναι νικηφόρα, δήλωσε ο Νίκος Κατσουρίδης από το επιτελείο του υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρου Μαλά.

Ο κ. Κατσουρίδης συνεχάρη τον κυπριακό λαό για την ωριμότητα που επέδειξε, για το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές, καθώς και την κυβέρνηση για την άψογη διοργάνωση της εκλογικής διαδικασίας, όπως είπε.

Επίσης, ευχαρίστησε τα στελέχη και τα μέλη του ΑΚΕΛ,

των Νέων Δυνάμεων, της Κίνησης Στήριξης του κ. Μαλά και όλους όσοι έχουν εργαστεί για αυτή την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

«Θέλω να συγχαρώ επίσης το επιτελείο του κ. Μαλά και τα παιδιά που εργάστηκαν στον τομέα της εκτίμησης και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων και να σας πω ότι αυτό που λέγαμε από την αρχή έχει πλέον επιβεβαιωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι μιλούμε για εκλογές δύο γύρων», είπε.

Ο κ. Κατσουρίδης ανέφερε ότι «αυτοί που έτρεξαν να προκαταλάβουν το αποτέλεσμα για να αποφανθούν μάλιστα ότι ήταν μια ισχυρή λαϊκή εντολή θα πρέπει να αποδεχθούν ότι μοναδικός κριτής είναι τελικά η κάλπη».

Πρόσθεσε ότι στις 5μμ “η δική μας πρόβλεψη ήταν 45,6% και αυτή τη στιγμή στο 95% ο κ. Αναστασιάδης είναι στο 45,3%, ο κ. Σταύρος Μαλάς 26,8% αυτή τη στιγμή είναι 27% και ο κ. Λιλλήκας 24% και αυτή τη στιγμή είναι 24,1%”.

«Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια μάχη στο δεύτερο γύρο που μπορεί να είναι νικηφόρα και θα την δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε.

Ο δεύτερος γύρος, συνέχισε, είναι ένας τελικός και σε αυτόν τον τελικό “θα δώσουμε τη μάχη απευθυνόμενοι στις δυνάμεις εκείνες που όπως και εμείς απορρίπτουν τις επιλογές του κ. Αναστασιάδη στο Κυπριακό, την οικονομία και τη διαχείριση του φυσικού αερίου για να υπάρξει το νικηφόρο αποτέλεσμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα