Κ. Θεοδότου: Για το ΔΗΚΟ, ο στόχος επιτεύχθηκε

20:06 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Για το ΔΗΚΟ το μεγάλο ζητούμενο αυτής της αναμέτρησης ήταν ο σχηματισμός ενός ευρέως πλειοψηφικού ρεύματος για την σωτηρία της πατρίδας και ο στόχος του επιτεύχθηκε, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ Κίκης Θεοδότου.

Μιλώντας στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος, ο κ. Θεοδότου είπε ότι «οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ

δικαιώθηκαν και η μεγάλη υπέρβαση που επιχείρησε βρήκε ανταπόκριση, ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο κερδισμένος της μάχης για την ελπίδα και την αλλαγή, περιβάλλεται από την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου τμήματος του κυπριακού λαού».
Η καταμέτρηση, είπε ο κ. Θεοδότου, συνεχίζεται και αναμένουμε την εξέλιξη και την κατάληξη της. «Επιφυλασσόμαστε για τα τελικά μας σχόλια επί του οριστικού αποτελέσματος», πρόσθεσε.

Θεωρούμε όμως, συνέχισε, υποχρέωση μας να εκφράσουμε εν τω μεταξύ τον εντονότατο προβληματισμό μας για το ύψος που έλαβε η αποχή.

«Στην κρισιμότερη για την ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμέτρηση, τα ποσοστά της αποχής καταδεικνύουν τι δεν έχει πάει καλά μέχρι σήμερα στην πολιτική αντιπαράθεση», σημείωσε.
Δεν έχουμε αμφιβολία, ανέφερε, ότι στην αποχή αυτή κατέφυγε ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσης του ΔΗΚΟ, αρνούμενο να γίνει μέρος του παιχνιδιού όσων θέλησαν να εκβιάσουν την συνείδηση του, θέτοντας του πλαστά διλήμματα.

«Για το ΔΗΚΟ αυτό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση. Θα απαντήσει σε αυτή με τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει για την ανανέωση και την εξυγίανση του πολιτικού ανταγωνισμού από την επαύριον της ημέρας που θα δώσει στον Νίκο Αναστασιάδη την καθαρή και ισχυρή εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης εθνικής ενότητας», κατέληξε ο κ. Θεοδότου.

Keywords
Τυχαία Θέματα