Καθυστερήσεις σε πτήσεις Κ.Α. λόγω βλάβης ελληνικού ραντάρ

12:05 13/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Καθυστερήσεις στις πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Ευρώπη, παρουσιάζονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λόγω της βλάβης που υπέστη το ραντάρ ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του , ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου είπε ότι γύρω στις 08:00 πληροφορηθήκαν ότι υπέστη βλάβη το ραντάρ ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα

και όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς την Ευρώπη είχαν αρχικούς χρόνους καθυστερήσεων μέχρι και δέκα ώρες.

Οι χρόνοι αυτοί, πρόσθεσε, μειώθηκαν από τρεις μέχρι πέντε ώρες και στη συνέχεια βελτιώθηκαν ακόμα πιο πολύ, με αποτέλεσμα οι πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, μετά την παρουσίαση της βλάβης στο ραντάρ και οι οποίες θα έφευγαν μετά τις 09:00, να φεύγουν οι πρώτες τέσσερις πτήσεις, τουλάχιστον, με 45′ μέχρι 1 ώρα καθυστέρηση.

Σημείωσε ότι μόνο δύο πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών προς Μόσχα και Λονδίνο είχαν αναχωρήσει.

”Ευελπιστούμε ως εταιρεία ότι και για τις υπόλοιπες πτήσεις θα μπορέσουμε να μην έχουμε τεράστιες καθυστερήσεις όπως αρχικά είχε προβλεφθεί. Το κοινό πρέπει να προσέρχεται κανονικά στο αεροδρόμιο, στην προγραμματισμένη ώρα των πτήσεων του”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα