Κατερίνα Χριστοφίδου:«Κάποιοι χάρηκαν που έμεινα εκτός τηλεόρασης»

18:02 24/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η  Κατερίνα Χριστοφίδου σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town και στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γεωργίου, μίλησε για το διαζύγιο  της με τον Αντ1 , για το αν πικράθηκε,για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο καθώς και για την σχέση της σήμερα  με τον πρώην σύζυγο της Γιώργο Γιώργατσο.

Ο τερματισμός της συνεργασίας με τον ΑΝΤ-1:

«Μου λέχθηκε ότι ήταν για καθαρά οικονομικούς λόγους μιας και τα κανάλια βρίσκονται σε περίοδο περισυλλογής».

Βρίσκεται

σε συζητήσεις με άλλα κανάλια:

«Μπήκες σε ένα κεφάλαιο που δεν μπορώ να συζητήσω. Γίνονται κάποιες διακριτικές επαφές. Μόλις υπάρχει κάτι που μπορώ να ανακοινώσω, θα το μάθετε».

Εάν νιώθει πίκρα που ο ΑΝΤ-1 δεν την αξιοποίησε κάπου αλλού:

«Η πίκρα που αναφέρεις παραπέμπει σε συναίσθημα.Δεν αντιμετωπίζω τα επαγγελματικά μου με συναισθηματισμό. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.  Αντιλαμβάνεσαι ότι για να με αξιοποιήσουν κάπου αλλού, ίσως να έπρεπε κάποιος άλλος που βρισκόταν σε εκείνη τη θέση να χάσει τη δουλειά του. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν με αξιοποίησαν, που δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω».

Άλλα πλάνα

«Το σκέφτομαι εδώ και πάρα πολλά χρόνια να δραστηροποιηθώ σε τομείς που αφορούν την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.Προσπάθησα πολλές φορές να κάνω κάτι,αλλά δεν τα κατάφερνα λόγω χρόνου»

Για το αν εξακολουθεί να μην διατηρεί φιλική σχέση με τον πρώην σύζυγο της Γιώργο Γιώργατσο:

«Αποφεύγουμε να ερχόμαστε σε επαφή για να είμαστε καλά. Βέβαια από την πρώτη στιγμή και οι δυο είχαμε μια ώριμη αντιμετώπιση σε ότι αφορά τα παιδιά μας.Αυτή η επικοινωνία είναι ρυθμισμένη μια χαρά».

Τι απαντά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει προχωρήσει σε νέα σχέση:

«Δεν θα σχολιάσω δημοσιεύματα, ποτέ μου δεν το έκανα. Ένα πράγμα θα σου πω και βάζω τελεία. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα