Καταγγελία για επίθεση εναντίον 34χρονης διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού

19:48 5/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία αναζητά 38χρονο, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε 34χρονη από τη Λεμεσό, να της επιτέθηκε και να την χτύπησε, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελιδης, χθες γύρω στις 9 το βράδυ 34χρονη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όπου κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από γνωστό της πρόσωπο. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της.

«Μέλη της αστυνομίας προχώρησαν

στη διεξαγωγή ερευνών για τον εντοπισμό του 38χρονου». Όπως ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, βάσει δικαστικού εντάλματος ερευνήθηκε το σπίτι του, στο οποίο εντοπίστηκε αγνώστου τύπου πιστόλι-μπρελόκ καθώς και δυο φυσίγγια 65χιλιοστων τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

«Για την υπόθεση διερευνώνται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής πιστολιού και της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών καθώς και το αδίκημα της πραγματικής σωματικής βλάβης με βάση την καταγγελία και την κατάθεση που έχει γίνει από τη συγκεκριμένη κοπέλα» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, ο 38χρονος μετά από την καταγγελία της 34χρονης στην αστυνομία, επικοινώνησε μαζί της και απειλώντας την της ζήτησε να την αποσύρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα