Καρογιάν: «Να μείνουν εκτός κομματικού ανταγωνισμού οι δημοτικές»

13:06 13/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τη θέση πως δεν είναι η ώρα για κομματικές στρατηγικές και αντιπαραθέσεις εκφράζει, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΗΚΟ, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών.

Όπως επισημαίνει, συνειδητά το ΔΗΚΟ επιδίωξε να κάνει τέτοιες επιλογές και συνεργασίες που να κρατήσουν την διαδικασία εκλογής Δημάρχων εκτός του αυτοκαταστροφικού κομματικού ανταγωνισμού.

Το Δημοκρατικό

Κόμμα, αναφέρει ο Μάριος Καρογιάν, αγωνίστηκε όλη την προηγούμενη περίοδο για να αποτελέσουν οι δημοτικές εκλογές τη μεγάλη ευκαιρία των τοπικών κοινωνιών να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ανασυγκρότησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της μετατροπής της σε εργαλείο ανάπτυξης και μετεξέλιξης.
Αναφέρεται συνέχεια στην ανάγκη ενδυνάμωσης του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης επιλέγοντας, όπως διευκρινίζει , τους πιο άξιους και πιο ικανούς.

Απευθύνει παράλληλα κάλεσμα στήριξης των επιλογών του κόμματος, για καταστεί όπως προσθέτει, πιο δυνατή και αποτελεσματική και η παρέμβαση του ΔΗΚΟ στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αν και διευκρινίζει πως οι δημοτικές εκλογές και το αποτέλεσμα τους δεν θα δώσουν λύση στα πολλά και κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να δώσουν τις καλύτερες επιλογές για τη διαχείριση και διοίκηση των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης και να οδηγήσουν σε περεταίρω πρόοδο ανάπτυξη και ευημερία τις τοπικές κοινωνίες.

Ενδυνάμωση του Δημοκρατικού Κόμματος, προσθέτει στην επιστολή του ο Μάριος Καρογιάν, σημαίνει και υπεράσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων και των δικαιωμάτων του τόπου και του λαού της Κύπρου.

Καταλήγοντας, εκφράζει την πεποίθηση ότι με κοινές προσπάθειες το ΔΗΚΟ στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα