Ικανοποίηση ΚΟΤ για αύξηση των τουριστικών αφίξεων

15:32 21/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη ικανοποίηση εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) σε σχέση με τη σημαντική αύξηση που σημειώθηκε στις τουριστικές αφίξεις για το μήνα Σεπτέμβριο 2013.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας του κράτους σημειώθηκε αύξηση 6.7% στις τουριστικές αφίξεις Σεπτεμβρίου 2013 σε σχέση με τις αφίξεις του Σεπτεμβρίου 2012.

Αυτό το θετικό αποτέλεσμα στις αφίξεις, σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης 12.3% στα τουριστικά έσοδα για τον Ιούλιο 2013 που ανακοινώθηκε πρόσφατα, δεικνύουν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Αλέκο Ορουντιώτη

, ότι κινούμαστε προς την ορθή κατεύθυνση, αντιστεκόμαστε στην κρίση και ανατρέπουμε το αρνητικό κλίμα που δημιούργησαν οι αποφάσεις του Eurogroup.

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΚΟΤ τόνισε ότι ο Οργανισμός δεν εφησυχάζει, αλλά αντιθέτως εντείνει τις προσπάθειες και τις δραστηριότητες του, σε στενή συνεργασία και συντονισμό με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους στον τουρισμό φορείς, για την επίτευξη αποτελεσμάτων που θα παρέχουν ουσιαστική στήριξη στην οικονομία του τόπου αλλά και στους ίδιους τους συμπατριώτες μας αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας.

Ανέφερε, τέλος, ότι τα θετικά αυτά αποτελέσματα δείχνουν πως παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, ο τουρισμός με τους σωστούς χειρισμούς που έχουν γίνει, αντιστέκεται στην οικονομική κρίση και στηρίζει την Κύπρο και τους ανθρώπους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα