Ικανοποίηση για άμεση εκδίκαση υποθέσεων και τις αποτρεπτικές ποινές

16:04 5/9/2012 - Πηγή: OnlyCY


Τις ευχαριστίες της Αστυνομίας προς το δικαστήριο για το γεγονός ότι εκδικάζονται αμέσως υποθέσεις και επιβάλλονται αποτρεπτικές ποινές, εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Ανδρέας Αγγελίδης με αφορμή την καταδίκη την Τρίτη δεκαεπτάχρονου που συνελήφθηκε τη Δευτέρα για υπόθεση βίας στα γήπεδα σε αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα και σε κοινωνική εργασία.

Ο κ. Αγγελίδης σε σημερινές τους δηλώσεις είπε πως οι ποινές πρέπει να είναι αποτρεπτικές ώστε να προβληματίσουν τόσο τους ιδίους αυτούς που παρανομούν, αλλά και όλους ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχουν νόμοι και

θα πρέπει να τους τηρούν.

Είπε, εξάλλου, πως θα αποφασιστεί σε ποιο χώρο θα διεξάγει τη κοινωνική εργασία ο νεαρός.

Ο 17χρονος είχε συλληφθεί μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ. Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο αφού τον βρήκε ένοχο, του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα για περίοδο τριών μηνών, καθώς και 125 ώρες κοινωνικής εργασίας για δύο χρόνια.

Ο 17χρονος, μετά το τέλος του πάνω αγώνα, είχε προβεί σε εξύβριση των μελών της Αστυνομίας, καθώς και σε απρεπείς χειρονομίες και είχε ρίξει προς τους αστυνομικούς διάφορα αντικείμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα