Ικανοποίηση ΑΚΕΛ για παραχώρηση παλαιού Νοσοκομείο στο Δήμο Λάρνακας

16:22 30/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ικανοποίηση για την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να παραχωρήσει τους αδρανείς χώρους του παλιού νοσοκομείου Λάρνακας στο Δήμο Λάρνακας για σκοπούς αναπαλαίωσης και δημιουργίας του νέου Δημοτικού Μεγάρου, εξέφρασε σήμερα η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ  Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το αίτημα για εξασφάλιση του παλιού νοσοκομείου για σκοπούς στέγασης του Δήμου Λάρνακας είχε τεθεί και προωθηθεί επί δημαρχίας Ανδρέα Μωυσέως, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό να πειστεί η προηγούμενη κυβέρνηση για την ορθότητα και την αναγκαιότητα μιας τέτοιας απόφασης».

Χαιρετίζουμε,

συνεχίζει η ανακοίνωση, «την αποφασιστικότητα που επέδειξε στο χειρισμό του αιτήματος ο τέως Υπουργός Υγείας  Σταύρος Μαλάς και εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για τη θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης. Η αίσια κατάληξη αυτής της υπόθεσης καταδεικνύει με εμφατικό τρόπο ότι η κυβέρνηση Χριστόφια έδωσε εμπράκτως στη Λάρνακα τη σημασία που της αναλογεί, κάτι που αποδεικνύεται και με την προώθηση άλλων μεγάλων έργων όπως η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας, η επέκταση του νέου Νοσοκομείου και τα μεγάλα οδικά έργα».

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας χαιρετίζει επίσης «τους χειρισμούς του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου. Πιστεύουμε ότι η στέγαση του Δήμου Λάρνακας στο χώρο του παλιού νοσοκομείου είναι ένα έργο πολλαπλής θετικής σημασίας για την πόλη μας αφού θα καταστήσει δυνατή τη συγκεντροποίηση όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε ένα χώρο και θα αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα της δημοτικής υπηρεσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα