Η ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον σε εικόνες

16:42 12/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γουίτνεϊ Χιούστον, 1963 – 2012

Μία πραγματική σούπερ σταρ, η Γουίτνεϊ Χιούστον βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 48 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός της δεν προήλθε από εγκληματική πράξη, αν και μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο από τι πέθανε η διάσημη τραγουδίστρια.

Στην φωτογραφία, η Γουίτνεϊ Χιούστον

υποκλίνεται στο κοινό μετά από ερμηνεία της στα American Music Awards του 2009 στο Λος Άντζελες.

Ο θάνατος της Γουίτνεϊ Χιούστον ήρθε μόλις μία μέρα πριν από τη μεγαλύτερη νύχτα για τη βιομηχανία της μουσικής – αυτή των Βραβείων Γκράμι. Η Χιούστον έπαιρνε μέρος στις πρόβες κι επρόκειτο να τραγουδήσει στην τελετή.

Η φωτογραφία την δείχνει την ώρα της άφιξής της στο πάρτι Love of R&B των Γκράμι, στο Tru Hollywood, στις 9 Φεβρουαρίου. Όπως αποδείχτηκε ήταν μία από τις τελευταίες της δημόσιες εμφανίσεις.

Η πρώτη της τεράστια επιτυχία με την οποία εκτοξεύτηκε η φήμη της ήρθε στα μέσα της δεκατίας του ’80 – το ντεμπούτο της με τίτλο Whitney Houston, περιείχε κλασικά Hits όπως το ‘Saving All My Love For You’ και το ‘The Greatest Love Of All’ και της χάρισε 2 βραβεία Γκράμι. Στη φωτογραφία, βλέπουμε τη Χιούστον στην τελετή των Γκράμι το 1986 με το βραβείο για την καλύτερη pop φωνητική ερμηνεία (‘Saving All My Love For You’). To follow-up άλμπουμ της το 1987 γνώρισε επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δύο σπουδαίοι, προβληματικοί καλλιτέχνες που έφυγαν ξαφνικά. Η φωτογραφία θα μπορούσε να είναι πιθανότατα, έμβλημα της παροδικότητας των celebrities.

Τον Ιούλιο του 1992, η Χιούστον παντρέυτηκε τον πρώην τραγουδιστή των New Edition, Μπόμπι Μπράουν, γεγονός που αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, δεδομένου του clean-cut ίματζ της Γουίτνεϊ σε σχέση με την κακή φήμη του συντρόφου της. Ο γάμος τους -ταραχώδης και προβληματικός- άντεξε στο χρόνο.

Στο στιγμιότυπο, η Χιούστον και ο Μπράουν, παρακολουθούν την πρεμιέρα του φιλμ ‘The Bodyguard’ στις 23 Νοεμβρίου του 1992, στο Mann’s Chinese Theatre, στο Χόλιγουντ.

Η Χιούστον έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο ρομαντικό φιλμ ‘The Bodyguard’, στο οποίο υποδύθηκε μία διάσημη τραγουδίστρια που ερωτεύεται τον σωματοφύλακά της (Κέβιν Κόστνερ). Η συμμετοχή της στην ταινία την παγίωσε ως σούπερ σταρ. Η ταινία αν και έλαβε μέτριες κριτικές, πήγε περίφημα εμπορικά, ενώ το sountrack της ταινίας με το θρυλικό και πολυβραβευμένο ‘I Will Always Love You’, έγινε το πιο εμπορικό soundtrack ταινίας όλων των εποχών.

Το 1993 η Χιούστον και ο Μπράουν απέκτησαν μία κόρη, την Μπόμπι Κριστίνα. Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια και η κόρη της φτάνουν σε δεξίωση των Γκράμι, στο Beverly Hilton του Μπέβερλι Χιλς, στις 12 Φεβρουαρίου του 2011.

Ο πολυτάραχος γάμος της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν βρισκόταν πολύ συχνά στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ, ως τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο, το 2007. Ανάμεσα σε άλλ

Keywords
Τυχαία Θέματα